Konfidentiellt. - Looking for sara

jagSjukt peppad på att gå till frissan! Flera jag känner klipper kort nu, så snyggt. Är förmodligen inte redo för det, men väldigt sugen på att få bort slitna toppar, och få bort den där vita fläcken jag har haft i femton år, där hårstråna inte har någon färg. Min vän J tycker att jag ska take advantage av den slingan, men jag är skeptisk.

Har haft samma hair-style (i ordets vidaste bemärkelse) sedan jag tog studenten.

Och vi pratade om en till grej, jag och J. Vänner är ju bra på det viset att man kan få insikter och aha-upplevelser. Jag har inte bara haft samma frisyr sedan gymnasiet. Jag har även haft samma bh-storlek. Av gammal vana! Misstänker nu att jag borde gå till en butik med fransk lingerie och få bevisat motsatsen.

Ja. Undrar om det är något mer jag borde avslöja nu när jag ändå bekänner saker som vita hår och inadekvata dessous?  Äsch, inget jag kommer på nu.

 

1 Comment

  1. Jag har i stort sett haft samma icke-frisyr sen jag var femton. Färgade lite när jag var yngre, och längden har varierat något men i grunden: samma. Nu har de första gråa stråna gett sig till känna och jag har panikbokat tid på fancy salong. Återstår att se om jag kommer därifrån och ser ut som vanligt eller…

Write A Comment