Älskade vackra. - Looking for sara

En dag med Sockergrynet, smulan och Tornado-bebin.

Älskade ungar. Vi bakade päronpaj, städade, hann iväg på pianolektion, handlade, ritade, läste, hängde i trädgården där sköldpaddan Olive har vaknat efter vinterns dvala, Trädgård. Även om jag har svårt att öppna mitt hjärta mot detta slitna radhus så måste jag medge att trädgård plus barn är en winning combination.

De snudd på bor där ute.

Sockergrynet, min stora. Den morgonilskna, vars ögonbryn inte slätar ut sig förrän efter frukost. Den vetgiriga, som från tre års ålder tjatar: Men mamma lär mig saker då!!! Hennes pianofröken säger att hon är FANTASTISK. Blir så stolt och glad och lite rörd när jag ser henne sitta där vid flygeln med en låda under fötterna, så himla koncentrerad.

Smulan, som följde med och handlade och som tänker så mycket på alla andra. ”Mamma, här är sån här yoghurt som du gillar!” Och jag har inte hjärta att säga att det är creme fraiche utan stoppar ner ett par burkar i caddien.

Nosse-bosse lilltroll, som vaknar efter siestan och kryper ihop i min famn, lite så där som bebisar gör när de är alldeles nya, hälarna uppdragna och rumpan i vädret. Som kommer med stenar, pinnar, gruskorn i parken som han lägger i min hand samtidigt som han säger något alldeles obegripligt.

Älskade ungar. Älskar er älskar er. Det här är signerat lyckligaste mamman i världen.

Write A Comment