Fredag baby. - Looking for sara

static.squarespace.comAlltså, denna dagen. Har jobbat och tuggat i mig fredagscroissanter som hade jag betalt för det sista också. I ren stress.

”Bra uppladdning inför loppet på söndag”.

Oh well. Barnens påsklov börjar ikväll! Längtar efter att ha mina småsmulor nära hela helgen. Bara göra mysiga saker och vara lediga.  Längtar efter dem under dagarna. Sen har jag mina tjejer fyra dagar under lovet och Christophe 11. Just nu känns det orättvist, även om jag vet att det alltid är jag som har privilegiet att vara den som delar deras vardag. Men jag kommer att längta ihjäl mig.

Jag minns den där allra första helgen som officiellt skilda, när vi varit i domstolen och allt, och han hämtade barnen en lördag morgon och jag som skulle ”passa på” att göra så mycket satt på en bänk i solen och storgrät. Det var hemskt.

Nu är det bra. Och kanske är det därför som tårarna bränner bakom ögonlocken.

Jag tänker på de första diskussionerna vi hade om att separera. Innan det blev infekterat och krig. När vi sade att vi alltid skulle hjälpa varandra, finnas där för varandra. Att vi alltid skulle vara vänner – han var min bästa vän en gång – och det är jag ledsen över ibland.

Vi skulle vara vänner. Det kan man nog inte kalla oss.

Jag önskar mig det ibland. Att kunna dela saker, att prata på riktigt, att skratta åt barnen ihop.

Oh well. 

Write A Comment