TGIF. - Looking for sara

Tartine1Känner mig trött, trots vetegräs och och tre koppar kaffe till frukosten. Trots sömn mellan 22 och 06.30 (väckte silkesapan halvåtta då hade han sovit 12 timmar utan att röra en fena, typ tonåring), trots att våren kanske är här? Trots att jag inte haft särskilt många projekt den här veckan utöver själva livet : Jobbet, barnen, kärleken, huset. Det tar all tid nu. Det kanske räcker också, när jag tänker efter?

Åtta timmars sömn, kaffe, croissanter på kontoret och fredag, vad behöver jag egentligen mer för att vara pigg? 

Har planerat in ganska mycket kvalitetstid med barnen i helgen, tror att vi behöver det. Jag, Véra & Romy ska se Skönheten & Odjuret, de är så peppade! Helgens event liksom. Plus att de är inbjudna på födelsedagskalas söndag.

Annat projekt som jag har som känns vansinnigt akut: Gå till frissan.

 

7 Comments

 1. Mina är 7 och 10, förvisso inte flygvana, men skulle inte skicka dem på en resa ensamma. De är bara småbarn, varför skulle de resa utan sina föräldrar? Varför ska flygpersonal ta ansvar för ens barn?

  Det kommer en tid längre fram när de kan testa saker på egen hand när de verkligen klarar allt själva , en dag kommer när de inte ens vill resa med mamma o pappa, men fram till den dagen så ser jag ingen brådska i att låta dem resa ensamma. Jag hade följt med dem och sen lämna dem ett par nätter hos morföräldrar o själv åka till en vän medan barnen får egen tid med morföräldrar osv.

  • Men absolut! Och hade jag haft råd och hade jag haft semesterdagar så skulle jag ha älskat att åka med dem. Men nu går det inte, och jag föredrar att skicka dem till mormor och morfar istället för alldeles för långa dagar på fritids under sommarlovet. Då får de uppleva svensk sommar, de kan bada i sjön, fiska, klappa korna… Det är så viktigt för mig att de får uppleva det där!

 2. Angelica Nilsson Reply

  Aha!

  Ja men då blev det lite annorlunda, då hade jag nog tänkt som dig! <3 Jag tolkade inlägget som att de bara skulle ut o resa för att möjligheten fanns, men nu förstår jag bättre 🙂

 3. Anna Stouvenel Reply

  Syrran flög ner och hämtade min dâ femârige son för mânga par sedan. Han tillbringade en vecka hos syrran, en vecka hos brorsan och sedan ytterligare en vecka hos mormor och morfar. Det gick hur bra som helst. Om dina barn inte är extremt mammiga sâ ska du absolut börja tänja pâ navelsträngen.

  • Ja, jag tror det… Mina har varit själva hos mormor och morfar, men det är alltid jag som ”levererat dem”. Och det kanske är värre för mig än för dom? 🙂

Write A Comment