Morning glory. - Looking for sara

bananabreadLördagen. Jag gick ut hårt med läkarbesök på grund av behöver läkarintyg för att anmäla mig till loppet i april. Kom därifrån med kortikoider, antibiotika och antiinflammatoriskt. Har lyckats med konststycket öroninflammation, trakeit och bihåleinflammation samtidigt.Läkaren tryckte försiktigt under mina ögon och jag skrek rakt ut.

Hm… därför jag känt mig så jäkla hängig, och varje huvudskakning har resulterat i migränattack. ”Man lyssnar jättebra på sin kropp”.  Plus att jag grälat på mig själv för att jag inte orkat träna, haha, man är så hård mot sig själv.

Nu har jag medicinerat ett dygn och min huvud exploderar inte längre. Tillbaka till livet, tacksam osv.

Söndagen. Vi har ingen aning om vart brödet vi handlade i går är. Back up-planen var varmt banana bread som vi hade i frysen! High five!!!

Oh well. Annars ligger fokus mest på snor här hemma, men jag är sjukast. Nosse-Bosse har vaknat mitt i natten flera nätter och Ludde är uppe och söver om. Jag kan inte gå upp på nätterna, jag hör från långt långt borta att någon ropar, men tar mig inte upp ur dimman.

Annars, fråga: Vi vill åka en långhelg i April till havet. Vi vill helst åka tåg, och vi vill ha hav. Har ni tips? Gärna söta småbyar i södra Frankrike?

5 Comments

  1. Tack för alltid trevliga inlägg från ert vardagsliv! Så lätt att känna igen sig! Vi har vuxna barn nu men har i alla somrar kört till Var och då och då varit i små söta byar vid kusten. Tänker spontant på Bormes des mimosas och Cassis. Vi hade dock inte så stor budget och kunde inte bo vid kusten. Vill tipsa om Kristis fina blogg
    http://www.french-word-a-day.com/2017/03/pesto-manque-share-hosthostess-gift-ideas.html?utm_source=bloglovin.com&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+FrenchWord-a-day+%28French+Word-A-Day%29
    Hon brukar ge fina tips från småbyar i området.
    Hälsningar Boel

  2. Annecy. Inget hav men en sjö med härliga vyer har vi här.

    • Men ååååååååh ser LJUVLIGT fantastiskt ut! Wow… ska surfa runt på sidan nu och drömma mig bort. 🙂

Write A Comment