Muffins&stretching. - Looking for sara

nutellamuffinsKom hem från jobbet, sprang en mil, tvättade 2 maskiner, gjorde läxor med barnen och bakade 50 kokosmuffins med nutella-frosting. Sen satt jag i soffan och åt resterna av frostingen direkt ur skålen (oh well oh well oh well) och stirrade ut i luften en stund. Muffinsprojektet slog ut väl bortsett från att lill-putte hittat strösselhjärtana och gömt dem på ohittligt ställe och det var lite av en major setback. Hans grej just nu är att gömma saker. I papperskorgen till exempel, eller i tvättmaskinen.

Mycket stolt över att jag kände mig så on top of things – hade till och med fixat matsäck åt Romse som skulle iväg på utflykt till ett slott utanför Paris, och har kommit ihåg att hämta blanketter för att skriva in barnen på skolan till nästa läsår. Det ska göras nästa vecka, och det gör mig så stressad, min tidshorisont sträcker sig inte längre än tre dagar bort just nu, att tänka på september och allt emellan går inte. För mycket information, för många dagar. En dag i taget, just nu, horisonten får ligga så nära ibland. Jag måste göra så när jag kommer in i perioder när jag glömmer koden till kontokortet, när jag går till affären för att handla mjölk och glömmer att köpa mjölk, när jag måste räkna efter vilken dag, månad, år det är.

Idag på lunchen ska jag stretcha, det är mitt underbaraste just nu. Sträcka ut alla muskler, det har jag inte gjort på flera år och det är fantastiskt. Jag når mina fötter igen!!! Jag kan stå i brygga igen!!! Jag kan sitta i skräddarställning igen!!! Mina hälar når mer i golvet igen när jag sitter på huk!!! Hade något av en skrämselchock när jag stönade över att sätta mig på golvet med mina barn. Nu är jag på golvet hela tiden, det är jättebra för oss, att vara på golvet. Mer sånt. Kanske bara en liten stund framför nyheterna på kvällen, eller tre minuter före frukost?

Låter förmodligen lite manisk just nu? Är eventuellt lite manisk.

Ha en härlig fredag!

1 Comment

  1. Frau Atze Reply

    Ha en trevlig helg du ocksá! Läser sá gärna men hinner inte kommentera sá mycket. Stressa dig inte sá mycket , köp muffins istället :-)!
    Kram Kati

Write A Comment