Pendlarlivet. - Looking for sara

popcorn

Oh well. Har man pendlat en dag så får man lägga sig på soffan sen och undra vart kvällen tog vägen? Och för att fira att man inte tappade bort sig någonstans mellan Gare Saint Lazare och Pigalle. Storstäder!

När jag var yngre tyckte jag att det var så härlig puls, att allt var så vibrerande och skyndsamt och häftigt. Och nu såg jag en mamma med en tvååring i metron och bara: NEEEEEEJ.

Äsch. Har blivit så känslig och bekväm. Och på den där samma tid som jag transporterat mig i dag brukar jag hinna med handling, ärenden, hämta barn och laga middag.

Så himla ovärt.

3 Comments

  1. Bara för att jämföra med min egen färd till jobbet (jag har inte börjat jobba än, men det bör ta typ 50 minuter dörr till dörr) – hur lång tid tar det nu när du är i Paris, och hur lång tid brukar det ta till jobbet?

    • Det tar vanligtvis 15 minuter till fots, från Noahs nanny! Och nu tar det en kvart till stationen, 40 minuter på tåget, en kvart på metron och tio minuter till fots… 1,20… Fast det är smidigt jämfört med hur många har det verkar det som!

      • Wow vad skönt i vanliga fall! Förstår ju att skillnaden är enorm då. Tidigare hare jag typ 40 minuter dörr till dörr (gå, t-bana, gå) och det var ju nära i jämförelse med många. 🙂

Write A Comment