Blir galen på (del 7856). - Looking for sara

I en vecka har jag förberett min utbildning, för att vara on top of things. Så kommer jag ultrapeppad och rustad till tänderna i morse för att inse att han som är konsulent på det här inte har förberett sig ett dugg. Ett sånt slöseri med allas tid, jag blir galen av sånt.

Folk som liksom… famlar. När de ska vara proffs? Blir galen av sånt. Ringde min chef och sade att är det lika i morgon går jag inte dit igen. ”Strejk”. Francois the coder tog det lugnare men han var mer van vid ”professional trainings”.

Alltså, har gått några, och ofta är det ett rent slöseri med tid. Och kostar skitmycket pengar. Vad är er erfarenhet av fortbildningar eller vad det heter?

 

 

 

3 Comments

  1. En inser ju mer och mer att större delen av samhället består av inkompetenta människor … Frustrationen i det? Men ändå: gick en fantastisk kurs i digital marknadsföring i våras. Varenda minut var späckad med viktiga grejer och utbildarna var fenomenala!

  2. Slår vad om att läraren var en man? Så himla tråkigt. Jag tycker att föreläsare, föredragshållare och lärare i största allmänhet ska hålla hög klass och vara väl förbereda! Fast vad som man tycker är bra kan ju vara personligt. Men som den högpresterande kvinna jag varit så duger inte medelmåttighet – endast det bästa är gott nog! Om man ställer sig inför andra och föreläser är allt annat respektlöst!

    • Yes, en man! Som förmodligen inte grämer sig i soffan på kvällen över att han inte kände sig nöjd med sin prestation – som jag skulle ha gjort! 🙂

Write A Comment