Neverending January. - Looking for sara

carsica

Alltså, efter jul och nyår tycker jag personligen att våren kan komma. Kyla, så himla ovärt. Blir inte allt besvärligare med kyla? Oh, tänk till våren, när barnen kan gå ut med endast två plagg och ett par skor? Istället för fyra miljoner? Lager på lager, som små lökar är de nästan oförmögna att röra sig.

Herregud, jag känner på mig att jag kommer bli en sån där pensionär som flyttar till Costa Brava och skickar julkort till barnbarnen?

Idag är det jag som går och köper D-vitaminpiller och fiskleverolja. Ett måste om vintern. Ett annat måste är sån där nipple cream man får i Frankrike när man ammar och som man aldrig använder för det känns lite weird. Bättre hand och läppkräm finns inte. Det är typ valfett, eller nåt. Varsågoda för tips, jag är här för er.

 

 

7 Comments

  1. FÅR man sån i Frankrike?! Så generöst!

    Men det var inte det jag skulle säga egentligen, det var TACK för tipset! Min bröstvårtssalva blev typ aldrig använd till ändamålet, men nu ska här smörjas spruckna vintertorra händer!

  2. Oh là là, vilken ljuvlig strand!! Är det nånstans på Korsika? SÅ sugen på att resa dit i sommar. Var där på en snabbvisit en gång för tio år sen, men hallååå!?!! Vem åker till Korsika för bara två dagar liksom?! *himlar med ögonen*

  3. Tack för tipset! Jag ogillar också kyla och så har jag flyttat till Östersund där snön ligger till april! Kanske kan testa nipple cream under skidorna också.

Write A Comment