Tomt. - Looking for sara

painauchoco

Två dagar då ingen väckarklocka i världen fått oss att vakna på morgonen. Panikmorgnar. Nästan ingen frukost hemma heller, tomt kylskåp, ouppackad packning, ostädad städning och så vidare.

Men nu är det snart helg! Tvätta all tvätt, packa upp all packning, handla all mat och så vidare.

Besviken över att det inte alltid funkar med pusslandet och pysslandet kring barnen, att de längtar ihjäl sig efter sin pappa och hans liv kom emellan och att han inte hämtar dem förrän i morgon bitti. Ingen större skillnad kanske, fas när man är fem och längtar… Och att vara bäraren av de dåliga nyheterna vid hämtningen? Sådär.

Besviken över att vara den som alltid är där när det går åt skogen på grund av går det åt skogen med min planering så är det ändå jag som alltid måste vara där. Oh well.

Plus fick ställa in möte för mig och min och Luddes egenkväll blev inte av och alla blev lite sura förutom kanske Luddes exfru som för en gångs skull kunde och fick känna sig ansvarstagande och briljant.

Försöker att inte lägga så mycket energi på sånt här men när det händer mer än någon gång då och då känns det bara tungt. Jag har så svårt för sista minuten-grejer.

Suck.

3 Comments

  1. Så har jag och sonen haft det 13 år and counting … Vet inte om det hjälper att veta att dina barn och du inte är ensamma om situationen dock. Men det positiva är att barnen blir trygga av att åtminsone en förälder alltid går att lita på. Courage!

Write A Comment