Välkommen nytt. - Looking for sara

img_1865 img_1868 img_1931

Oh. Ett nytt år. Vi har firat nyår i dagarna två, och idkat massor med svenskt friluftsliv! Typ grillat korv med frysande barn, och tvingat ut dem på promenad och sånt.

Haft kvalitetstid med familj och vänner och verkligen injicerat så mycket Sverige i systemet att jag klarar mig kanske 10 månader utan.

I alla fall. Inför det här året har jag en önskelista. En lista med objektiv och förväntningar på mig själv. Den är inte riktigt klar än. Men om 2016 handlade om baby, barn och familj, så blir nog 2017 lite mer utåtriktat. Jag behöver bli lite mer streetsmart för att komma någon vart, jag behöver göra mig av med massor av gamla rädslor som hindrar mig här och var, jag behöver se över struktur och organisation av våran vardag för att se om jag och L kan få loss mer tid till saker vi tycker är riktigt kul, jag ska kämpa med mina döttrars svenska och jag ska läsa mer ryska klassiker.

Voila.

Vad önskar ni er inför året?

 

 

5 Comments

  1. Mer av allt. Allt positivt i alla fall: kärlek, glädje, lycka. Tänkte vara lite mer ego i år än vad jag varit hittills. Jag tror att min tonåring klarar av det nu. Att mamma inte servar, och att han får ta ännu mer ansvar. Rent krasst siktar jag även på att hitta ett jobb med rejält mycket högre lön och större utmaningar. Ska även på allvar lägga upp en olan för framtida utlandsflytt. Tänker absolut inte läsa ryska klassiker!

  2. Vilka fina ambitioner för det nya året. Nyfiken – försöker ni lära Amandine svenska också?

    • Ja! Det är roligt, men en utmaning! Mina tjejer är långt ifrån flytande så det är ingen jättestor skillnad

  3. Spännande med 2017. Hade nog det där mer utåtriktade året förra året. Mina ledord var då Ny luft under vingarna och innebar många resor, både med barn, man och med en vän. Och så tog jag modiga steg på jobbet. Tackade ja fast tvivlet fladdrade i bröstet. Tänkte att barnpsykiatri faktiskt är det bästa jag vet – nu blir det lite mer utmaning bara. Så detta år blir modets år och privat min första resa till USA, New York. Tillsammans med en vän. I övrigt önskar jag mycket tid tillsammans med barnen och mycket natur. Skidor, vandring och annat. Kroppen skriker efter det. Älskar ju Stockholm och stadsmyllret but still – balans.
    Önskar ett gott nytt 2017 !

Write A Comment