Bye 2016. - Looking for sara

a-lot-can-happen-in-a-year-quote-1Någon vecka kvar på det här året. Ett år som var lite knepigt och jobbigt på många vis. Färre jordskalv än de sista tre åren, men mer kvicksand.

De viktigaste händelserna:

 1. Noah. Nosseno, världens bästa bebis, världens charmigaste kille. Med honom föll så mycket på plats, med honom blev vi en familj och jag en mycket bättre mamma.
 2. Terapin. Började där under mammaledigheten efter att ha sjunkit ner i kvicksand och inte kommit upp. Fortsatte året ut. Rotar och rensar. Skitjobbigt och livsnödvändigt.
 3. Korsika. Det var fint att vara tillbaka.
 4. Grubblat om jobb och framtid. Funderat på förändringar och bara stannat kvar.
 5. Kärleken. I en pusselfamilj. Hur vi vuxit. Hur vi gråtit och skrattat.
 6. Förlåtelsen. Jag förlät mig själv och min exman för allt det jobbiga kring skilsmässan.
 7. Luddes skilsmässa. Den var viktig för mig, papper för honom.

Alltså. Färre jordskalv. Mindre dramatik. Att få föda barn gör året oförglöligt så klart, och förlossningen i januari var en dröm, ärligt alltså. Men no more drama, inga otroheter eller lögner eller svek eller gå bakom ryggen eller svika… Kanske någon random backstabbing bitch nån gång under året, men annars lugnt och fint.

Till 2017 har jag planer på att bli en bättre människa. Sluta hänga upp mig på min killes exfru och försöka sluta söka bekräftelse på ogrundade anledningar. Hantera motgångar på ett moget och vuxet sätt och flytta till Nice.

Äasch, skojar bara. Halvt. Men man vet inte. Jag vet i alla fall att mycket kan hända på ett år. Mer än man kan tro.

2 Comments

 1. Tänker att sådana där årsbokslut är viktiga. Gör ungefär samma, fast utvärderar utifrån min önske/mållista för året. Ser också väldigt mycket fram emot 2017. Ingen flytt till Nice i sikte men ev hälsa på vänner boendes där. Ska bli spännande att följa dig och familjen. Hoppas julen blir vilsam.
  Kram

 2. Anna-Lena i Frankrike Reply

  Jo men flytta hiiiit! 🙂 Det är så bra att bo här… Med bergen, havet, solen, snön, Italien… allt inom en timme med bil 🙂

Write A Comment