Barnen! - Looking for sara

children-of-syria-save-the-children-mozilla-firefox_2016-12-15_09-43-03

Jag orkar inte mer. Jag är så arg över hela konflikten, jag går sönder inombords, enligt Save the Children är 7,5 miljoner barn i Syrien drabbade av kriget. Barn. Jag går sönder över bilderna, nyheterna, vapenvila och löften som inte uppfylls. Barnen. Det gör mig så arg och maktlös.

Så jag donerade pengar. Istället för julklappar som ingen behöver. Och det känns lite bättre. Ge en tusenlapp till de som inte har någonting kvar, kanske inte ens hopp.

Här kan man donera. 

Det tar inte ens en minut, för att hjälpa de som verkligen hjälper att hjälpa. Ge. Nu.

https://secure.savethechildren.org/site/c.8rKLIXMGIpI4E/b.7998763/k.FEA/Donate_to_the_Syria_Children_in_Crisis_Fund/apps/ka/sd/donor.asp

 

 

2 Comments

  1. Bra!
    Och sedan, när de förhoppningsvis har kommit till ett tryggt land, måste vi våga bjuda in och bjuda hem. Idag hade vi döttrarnas nya klasskompisar + pappa här på fika, lek och prat. Det som vi vuxna skulle ha kallat ”språkförbistring” är ett okänt begrepp för de två sexåringarna och två åttaåringarna i huset. De ritade, fnissade och kommunicerade med en självklar mix av svenska, arabiska och kroppsspråk. Och jag kan inte låta bli att önska att fler vuxna hade lågstadiebarnets öppenhet.

Write A Comment