Den perfekta tröjan. - Looking for sara

2x_01000_3906_6679_5Den perfekta presenten, inlindad i silkespapper i vacker påse. Fick jag av min man och jag underskattar honom inte, men det var så gulligt att han verkligen hittat den perfekta gåvan till mig. En sån här tröja måste man ha. Den är i mohair, siden och lite ull, varm och go och hundvalpsmjuk mot huden. Ljuvligt material, och härligt mycket förlåtande utrymme samt halsringning som snudd på visar lite axel. Jag får ångest av tajt upptill, det funkar inte. Den här vill jag bo i. Jag vill kanske aldrig ta av mig den.

Blev lite rörd av omtanken, L är ingen kille som kommer hem med blommor varje fredag eller juveler till alla hjärtans dag. Men å andra sidan är han hela tiden vid min sida, hämtar eller lämnar barn, betalar räkningar, planerar framtiden och tar hand om all storhandling. Det är fint.

<3

4 Comments

  1. Perfekt om du frågar mig. Mannen kommer hem med diverse omtänksamhetsgrunkor. Hellre det än en blomsterkvast bara för att det är Allahjärtansdag.
    Jag vill inte ha vare sig juveler eller blommor. Det jag vill ha är en man som finns där i den skitiga och tradiga vardagen. Någon som faktiskt ser mig, bryr sig om mig och vill mig väl.
    Det andra har jag testat och klarar mig utan.

  2. Jenny i Lille Reply

    Den ser hur härlig ut som helst! Jag har varit på jakt efter något liknande ett bra tag, men lyckas inte uttyda lappen – vad är det för märke? Håller för övrigt hundra procent med om praktisk vardagsomtanke framför blommor, choklad o.dyl. på ”rätt” dag. Som Märta Tikkanen så klokt skrev: ”Behåll dina rosor / hör vad jag säger istället / älska mig mindre / tro på mig mer / Behåll dina rosor.”

Write A Comment