End of 2016-list. - Looking for sara

imag2408-1

 1. Ta fram vinterjackan! Men orka gå ut till garaget och leta? Tar säkert en kvart?
 2. Gråta floder på Sankta Lucia i Svenska Kyrkan i 17eme arrondissement i Paris.
 3. Med Alexandra! Och glögg!
 4. Fixa körkort. Mitt svenska har gått ut efter 10 år som ägare, och nu måste jag kämpa mig igenom fransk administrationsdjungel för att få ett europeiskt. I Melun. So help me God.
 5. Byta hårfärg! Nu har jag varit lite ljusbrun ett tag, men trivs bättre som brownie-brun. Eventuellt sugen på att – håll i er – klippa page.
 6. Klättra upp ett trappsteg – minst – på jobbet.
 7. Organisera kontorets nyårslunch.
 8. Måla sista köksväggen (ej prio, har den varit omålad ett år kan den vara omålad ett tag till).
 9. Ta med barnen till frissan. De har världens tjockaste hår och ser ut som troll ungefär. Kompenserar för sin mammas megatunna testar?
 10. Få pedikyr. Nej, skojar bara, man kan inte hinna hur mycket som helst i ett liv.
 11. Fira 2 år med min man. *insert heart-eyed smiley* Om vi hinner. Annars somna i soffan framför nyheterna. Det är en sån period just nu.
 12. Fixa champagne & gåslever till jul. SÅnt där beställer man med framförhållning, ett or jag inte ens kan stava till.
 13. Packa väskor. Åka till Sverige. Krasha i mamma och pappas respektive soffor med te, filtar, vovve och snö utanför fönstret.
 14. NOTE TO SELF: HINNA FIXA JULKLAPPAR TILL BARNEN. Men när? Men vad? Stressen? Men vi ska ha någon sorts högkostnadsskydd i år, alla fixar ett paket till alla familjemedlemmar under 10 år. Resten får champagne. Mina ska få varsin resväska, tips kring detta?

2 Comments

 1. Men måste säga att jag tycker att det ljusare lite rödaktiga håret är mycket finare till dina färger! Mjukare mot ansiktet.
  /en som själv pendlar mellan olika nyanser av brunt

  • Oh… så himla svårt. En vän till mig sade det idag att det där passar dina färger så bra. Och jag har mest gått och irriterat mig på de röda reflexerna?

Write A Comment