So she did. - Looking for sara

she_believed_she_could__so_she_did_roseFör att vara alldeles ärlig, så här mellan fyra ögon, så tappade jag fotfästet här lite nu, när jag insåg att min jul-semester börjar om en månad. En månad! Och innan dess är det tusen saker som inte är gjorda. Helst skulle jag vilja kakla om på toaletten och sälja huset innan dess men kanske jag nöjer mig med att äta min egen vikt i nötchoklad och boka biljetter till Lucia i svenska kyrkan.

Annars har jag så mycket projekt, på både personligt och professionellt plan. Är i en ny fas, tror jag. Eller att jag vid min anrika ålder äntligen insett att om man vill ha något så är bästa sättet att formulera väldigt konkret vad man vill och leta reda på rätt person. Jag har nog länge varit en evigt missnöjd person, tills jag insåg att man kan skapa sig sitt eget liv, ingen annan bestämmer över vad jag vill jobba med/gifta mig med/göra i stort.

Tecken på att jag är i en ny fas i livet:

  1. Orkar ej pyssla med kontaktlinser. Noll chans att kliva upp fem minuter tidigare för att ”göra mig i ordning”.
  2. Vill äta kött varje dag. Jag som är en sorts smygvegetarian, nu går jag till slaktaren för middagsmat.
  3. Jag har även köpt mig en bonzai. Är väldigt vördnadsfull inför detta vackra träd, men som inte verkar ha någon uppfattning om att han är en bonzai utan växer flera centimeter om dagen.
  4. Kom tillbaka efter mammaledigheten och sade att jag inte vill vara kvar i den position jag varit i under flera år. Pratade med min chefs chefs chef som bara: Okej. Passar det att vi gör förändringarna innan jul? När man väntat sig kanske motstånd?

Oh. Nu tappade jag tråden. Plus att mina öronsusningar är ett tecken på att jag ska logga av och lägga mig i sängen med knäna under hakan och kudden emot världen. Godnatt.

 

 

3 Comments

  1. Så fint skrivet! Just så enkelt är det ju, det är man själv som bestämmer. Men så svårt ibland. Åker ni till Sverige över jul?

Write A Comment