Festfin i bordeaux & champagne. - Looking for sara

blouse femme-escarpins-jonak-escarpins-en-cuir-velours jupe

Ska man gå på chica bröllop i Paris får man anstränga sig lite. Och plötsligt kommer jag ihåg vad roligt det är att klä upp sig! Gör det alldeles för sällan nuförtiden, pendlar mellan jobbkläder och hänga med barnen-kläder, och helgerna spenderas mest i träningskläder och gympaskor. Även om detta inte alltid innebär träning nota bene.

Min man som har en klädbudget på noll kronor om året – någon gång har jag smygslängt en t-shirt han haft sen han var sexton – köpte en kostym från Kenzo som han var så snygg i att det var inte klokt.

Nu ska vi bara hitta en barnvakt för att kunna dansa hela natten helst.

Kläderna från Asos och skorna från Jonak. Obs inget sponsrat. Tyvärr, haha.

5 Comments

  1. Anna Stouvenel Reply

    Sâ snyggt med kostym ( jag mâste köpa en ny till min man, den gamla har gâtt i graven). Kul med bröllop ( men men, är inte barnen bjudna?)

  2. Kjolen! Galet snygg och nu önskar jag verkligen att jag också var bjuden på vinterbröllop…
    Män i kostym är något speciellt! Kan tipsa om skräddarsydda från tex Tailorstore och Suitopia, sitter så himla mycket snyggare när måtten är anpassade för kroppen. Och inte ens dyrare än i butik! Har ju en son som alltid klär sig i kostym med väst, hängslen, manschettknappar och fluga eller slips och är man som honom 183 cm lång och väger 55 kg så är skräddarsytt enda alternativet.

Write A Comment