Söndag. - Looking for sara

13653486_10153861153662756_5648577724520126534_o

Hej! Jag skulle precis sätta mig ned med en mugg kaffe och skriva minst fyra utomordentligt intressanta och roliga inlägg, men nu inser jag att det där gemytliga prasslet jag hör är min bebis som hittat mina nyinköpta krysantemer som jag ska höstplantera i rabatten.

Edit: De nyinköpta krysantemerna är lite… tilltufsade.

Ludde har deadline i morgon bitti och stack till jobbet. I morgon är det jag som har ledigt och får vara på kontoret hela dagen! Så är det när man har fyra barn, man kommer till jobbet, sjunker ned i kontorsstolen, tar en kopp kaffe och suckar belåtet. Sitta ned! Hela dagen! Ingen som ropar! Tid att koncentrera sig på en enda sak! Ingen som börjar bråka, stoppar fingrarna i elurtagen, eller häller ut kaffe på heltäckningsmattan eller som river ned gardinerna eller börjar tugga på kontorets fikus!

Ledig!

Så vi kallar det ledigt när man får jobba på höstlovet. Hoho, plus att Ludde har lovat kidsen att gå halloween hos grannarna i morgon. Jag kommer eventuellt att behöva jobba sent. Haha.

Äsch, nu ska jag röja – finstädning existerar inte så mycket när barnen är hemma – och sen ska vi ut i en härlig, solig höst.

Eftersom det är bäst att ha bild till blogginläggen får ni en bild på mig. Med makeup och filter!

Fast egentligen ser jag ut as below.

Ciao. 2016-10-30-08-52-21

 

1 Comment

  1. Men du! Vilken fin bild på dig, den understa! Det känns som att verkligen se den person som sitter där på andra sidan nätet och skriver bloggen.

Write A Comment