Mitt rafflande liv. - Looking for sara

jagDenna dagen kommer mer gå till historien på grund av att Bob Dylan fick Nobelpris, än att det var en superdag för yours truly.

En kollega till morgonkaffet: Du, ta tepåsar och lägg dem i frysen, sen sitter du med dem på ögonen tio minuter på morgonen. Jag: Eh… Jag har tusen barn. På morgnarna har jag inte tid att andas, att sitta med tepåsar på ögonlocken är uteslutet.

Alltså, dagarna när vi har fyra barn då är ribban på att ha lika många barn med sig hem klockan 18.15 som man lämnade tio timmar tidigare. Allt annat är bonus.

Paniksprang hem från jobbet (så lyckligt lottad att jag har ett jobb som tillåter det) till bebbe som hade 39 graders feber och som bara ville sitta i famnen. Så himla olikt lille superman som annars aldrig är still. Ringde min barnläkare och fick komma en timme senare. Öroninflammation. Antibiotika och hämtpizza till resten av familjen halvnio. Vi brukar försöka få till middag före åtta men man kan inte alltid lyckas. Sikta mot stjärnorna etc etc. Ringde vår supernanny och fick veta att bara jag tar med mig pencillin så kirrar hon resten i morgon. Hon är värd sin vikt i guld.

 

 

Write A Comment