Sweet Sunday. - Looking for sara

maten

paj

Skönhetssömn är för mjäkiga. Har efter sex timmars sömn gett upp och klivit upp med junior som snällt sitter på golvet och tuggar på en sladd. Passar på att okynnessurfa och dricka kaffe ostört. I princip. ”Ostört”. Vaktar bebis som älskar elurtag, trappan, vinflaskorna i låga hyllan etc.

Helgen gick på ett ögonblick, och jag strejkade söndagen med alla måsten och det var underbart. Jag joggade en sväng, vikte tvätt – lite smygmeditation – bakade mirabellpaj och städade barnens rum. Bytte lakan till alla. Lyx. Vi är hemma och pysslar så sällan, så jag älskar det. Sedan gick jag och Ludde en lång promenad i höstsolen, och på kvällen fick vi hem alla barnen. Köttbullar och pasta med flagad parmesan.

Om jag var tvungen att välja endast en grej att äta för resten av mitt liv skulle det vara parmesan. Allt blir bättre med parmesan, till och med själva livet. Vilken är er kärleksmaträtt?

5 Comments

  1. Parmesan låter gott. Nu när jag sitter på BVC efter att druckit ett stort Ikea glass med glukos och väntar på att få svar om jag har graviditetsdiabetes så kan jag tänka mig äta allt som är salt resten av livet. Lasagne, sushi, 2 liter med soja, foie gras, cassoulet, confit de canard, comté et jus de tomate, etorki, camembert, roquefort et un chevre coulant et du vin rouge. Allt detta men inget söt tack. 🙂

      • Avec une mauvaise nouvelle a la clé. Diabetes gestationnel mais pas a un niveau eleve. Så nu är det definitivt ingen socker längre

Write A Comment