Dekadensen och mammalivet. - Looking for sara

brodFrukostdekadensen. Allt som smälter på rostat bröd, plus kanel. Vi älskar frukost.

Silkesapan vaknade 02.00 och 04.00 men det är okej. Så mycket som händer i hans liv just nu, tänder, lärt sig sätta sig upp själv, krypa jättefort, börjat hos nanny etc. etc.

Ludde åkte iväg tidigt, skulle intervjuas på radio om allt sitt ideella arbete med funktionshindrade ungdomar. Han är så passionerad för så mycket, min man. Och jag njöt av att vara ensam några ljuvliga morgontimmar med mina tre gosebarn. Alltså, jag kan vara världens mest tursamma mamma, mina barn är ljuvliga. Just nu känner jag mig som världens lugnaste mamma. Så himla tålmodig och harmonisk. Kan knappt minnas sist jag flippade totalt på kivande ungar? Men obs att det händer. Men de är så himla sällan besvärliga, och vi har så bra rutiner just nu, och vi hinner gosa och leka och waste time. Faktiskt. Trots att småbarnsdagar i Frankrike är från 08.20 till 18.00. Mitt dåliga samvete: Att jag inte alltid orkar läsa för dem på kvällarna. Igår erbjöd jag mig att läsa Vem bestämmer? för Romy och hon ba: ”Jag vill att Véra ska läsa för mig”. VA? Fick jag just sparken?

Fredagen blir jobb, sedan ett par timmar med min terapeut (alla borde ha en), sedan hämt från skola och nanny och sedan wining & dining i sta’n med kär vän och hennes man.

Sen. Helg. Sweet.

 

 

Write A Comment