Måndag. - Looking for sara

DSC_0465

Att dricka massa champagne en söndagkväll – för att skölja ned rysligt äcklig korsikansk leverkorv – verkade vara en bra idé. Igår. Inte lika bra idag men oh well.

Mamma och moster är här och söndagen flanerade vi i Paris, mysigt. Denna veckas stora nyhet är annars: NOAH BÖRJAR HOS SIN NANNY!!! IDAG TVÅ TIMMAR!!! DET GICK JÄTTEBRA!!!

Stort steg ändå. När en minisilkesapa som nyss föddes börjar leva sitt eget liv utanför sin mammas trygga famn.

Annars är jag lite skolstartschockad, fyra barn som ska upp och iväg och inte glömma grejer och 2 vuxna som ska vara på jobbet (i fredags gick jag iväg till jobbet utan jobbet, dvs glömde datorn hemma men hade kommit ihåg att lämna barnen på skolan) och allt är lite blurry och oklart och inga marginaler finns liksom och ingen framförhållning heller, det är bara att kasta sig ut varje morgon, blunda och hoppa och räkna veckor till höstlovet – sex och en halv.

1 Comment

  1. Anna Stouvenel Reply

    Jag älskar La Rentrée: nya rutiner, nya ansikten, nya skolcheman. Sedan upptäcker man att alla möten man har sluppit i 2 mânader nu plötsligt fyller kalendern. Kul att det gick bra hos dagmamman, det är GULD värt, det dâliga samvetet kan man stoppa undan.

Write A Comment