Another day in paradise. - Looking for sara

sara208.03: Vaknar efter nio timmars djup sömn. Ljuvliga ljuvlighet, att vara dåsig och utvilad.

08.30 Kaffe och brioche med utsikt över Medelhavet. En man som älskar mig säger att Noah har mina, alldeles mjuka alvöron. Det får mig lite ur balans. Jag har alvöron, men visste inte att han lagt märke till det. Vår son övar sig på att ställa sig på alla fyra, tuggar på en brödpinne och begrundar utsikten med rynkade ögonbryn.

9.00 Promenad i skuggan av bougainvillean. Handlar tre böcker, ett vykort, en flaska vermentinu, en korsikansk melon och korsikanskt öl till mannen som älskar mina babymjuka alvöron och som åkt på konferens.

10.15 Badar med min son. Han är ett vattendjur egentligen, han älskar det.

12.30 – 14.50. Sover middag med min son bakom stängda fönsterluckor. Snittar elva timmars sömn och sex timmars vila per dygn just nu. Sweet.

16.15 – 19.00 Stranden med mina grabbar och en bok.

20-23. Ofta middag med Luddes kollegor. Eller restaurang. Eller middag på terrassen. Samtliga alternativ inkluderar en röd, rund sol som sänker sig i Medelhavet, och färgar granitklipporna rosa. Sen tänder någon stjärnorna och natten blir sammetsmjuk och mörkt, mörkt blå.

Och så vila igen.

 

 

4 Comments

  1. Mme Fellini Reply

    Glädje när jag läser att du verkar må väldigt bra och är lycklig. Göm allt detta i hjärtat att plocka av i framtiden.

  2. Är så vansinnigt svag för inlägg av denna typ. Gillar att få ögonblicksbetraktelser i klockslagsform. Såsom bloggar var för många år sedan och som jag kan hitta här då och då. Tack !
    Hälsningar från en stuga, vid en sjö i en skog i ett fortfarande sommarlunkande Sverige.

  3. Ditt semesterprat fick mig att boka en resa till Lanzarote i November! 🙂

Write A Comment