Oh dear. - Looking for sara

sol

Oh dear vaknade jag precis upp halvfem efter att ha sovit hela dagen? Ja. Fem månader utan en hel natts sömn blev tydligen för mycket. Vila som inte är någonting som brukar ingå i mina dagsplaner är det enda min kropp vill. Den strejkar. Den fick trötthetsartros och orkar inte lyfta armarna. På grund av ingen sömn.

Kanske är det vädret? Känner mig så ledsen över att april, maj, juni regnat bort. Därute flyter allting omkring. Måste vara någon sorts rekord i dåligt väder. Så himla ovärt att klaga, det hjälper ju inte direkt, men vädret är horriblelt nu.

Så jag sov. Bilden är från fyra år sedan. Då bodde jag på en paradisö och använde solskyddsfaktor året runt. Mina barn lärde sig gå i silkessand och himlen var blå. Blå! Känns som en avlägsen dröm.

Vi pratar om att flytta från den gudsförgätna parisregionen enkom för lite blå himmel. Kanske inte vare dag, men ett par gånger varje vår? Vill bort från grå himmel och pendeltåg.

Sov hela dagen och drömde detaljerat och vansinnigt. Vaknade med en bebis strax under hakan som tyckte att det var supermysigt. Tre bebisar och aldrig har jag tagit mig tid att sova middag med dem för att vakna upp med en silkesapa på bröstet.

L säger sov, vila, bara sov. Doktorn sade vila, vila nu. Jag ska försöka med allt som får hjärtat att slå snabbare så fort jag vilat färdigt.

 

 

 

1 Comment

  1. Du har kollat om det är sköldkörteln, va? 6-8% av alla kvinnor får problem i samband med en förlossning. I många fall kan det rätta till sig av sig själv, men det bör kollas upp. Ett blodprov räcker. Helt onödigt att vara dödstrött i onödan, tänker jag… Själv hade jag överproduktion och var smal och pigg… Lite trist att upptäcka att det var ett sjukdomstillstånd, faktiskt :), men att ha 120 i vilopuls var inte lika roligt.

Write A Comment