Oh well. - Looking for sara

breakfast

Kompenserar sömnbrist med snabb energi och koffein. Så mycket oro och ängslan i bröstet inför att lämna Nosse nästa vecka. Sommaren känns som en svårhanterlig utmaning med alla barnen, och jobben och liven, och jag som inte ens hinner ikapp med tvätt och handling nu misstänker totalt kaos när jag dessutom ska lägga 40 timmars jobb till Luddes jobb plus barnen plus allt det andra.

Plus att jag inte sovit på ett par nätter och då blir jag ömtålig och har inga barriärer alls mot någonting. Till och med regnet får mig att trasas sönder då och bagateller som inte är någonting om man fått sova åtta timmar blir oöverstigliga berg utan sömnen.

Känner mig allt annat än fit for fight, vill krypa under täcket med min bebis och stanna där. Helst. Men nu kan jag inte förneka det längre. På måndag börjar jag jobba. Separationsångesten? Enorm.

5 Comments

  1. Men åh, alltså… Det kan inte vara meningen att det ska behöva kännas sådär. Så tacksam man blir för den svenska föräldraförsäkringen när jag läser det här. Ta vara på de sista dagarna! Kram!

  2. Har glömt, är det L eller nounou som ska ägna sig åt lillen?

    • Det är L, till största delen. Han kommer att behöva jobba lite också, så jag kommer att fylla upp med kompledigt och semesterdagar här och var. Från september har vi plats i en ”creche familiale” han kommer ha en nounou, men aktiviteter och pedagogiska ateljeer på ett dagis där åtta nounou-ar jobbar och tar sina skyddslingar.

  3. Sa känner jag ocksa när jag tänker pa att lämna min silkesapa och ga tillbaks till jobbet… Fruktansvärt.

    Har varit med om det för 2 ar sedan efter första barnet. Sahär efterat skulle jag säga att det var värre innan, alltsa just de sista veckorna av mammaledigheten, när jag var rädd för det nya. Sedan väl tillbaks pa jobbet sa kunde jag börja vänja mig vid den nya situationen.

    Sa jag hoppas att det känns bättre snart för dig! Och tänk pa det… du kommer ju att fa dricka varmt icke-mikrat kaffe!!!! 🙂

  4. Jobbigt… Men förhoppningsvis försvinner väl några av Ls jobbtimmar när han är hemma med lille N?

Write A Comment