Torsdag. - Looking for sara

musli

Tänkte eventuellt skriva ett inlägg om hur det är att sova med bebis. Googlade ”sovträning” men vet att jag inte är kapabel. Tycker amningstunderna är rätt mysiga, Lill-Nosse blir så liten igen, och vi minns tillsammans de där första, skälvande nätterna på sjukhuset när han var nyfödd och ihopkurad så nära mig man kan vara utan att vara under min hud, som han ju nyss var.

Vi minns hur det var för nästan 2 månader sedan. Men visst, jag längtar lite efter den där stunden då man förvirrat vaknar upp och inser att bebis har sovit 5 timmar. Eller en natt. Eller att man vaknar av sig själv och får panik eftersom bebis inte har vaknat!

Tappar räkningen ibland på hur många gånger jag vaknar på en natt. L hävdade att jag lämnat över bebis till honom både klockan 01 och klockan 04. Jag lämnar väl inte över? ”Du lägger honom mellan oss, sedan vänder du ryggen till och somnar så långt bort som sängen tillåter?”. Ah. Du menar så?

Oh well. Lycklig över att ha köpt en kaffebryggare som kirrar kaffet tills man stiger upp. Älskar det. Det är snäppet under ”din älskade kommer med kaffet och en ros i en vas på sängen” men den älskade tar blöjbyten och lekstunder under nätterna när våran silkesapa är superpigg. Det är fint det med.

Nu: En andra frukost och promme. Så himla lyxigt när ni sitter där på era kontor, att promenera bland snödroppar och koltrastar.

Write A Comment