Tiden. - Looking for sara

5 bla2 noa tuilps

Tiden med bebis är inte alls lika tänjbar som tiden utan. En förmiddag går på en sekund och man har inte hunnit duka av frukostbordet. Vi åker till Sverige på sportlovet, det ska bli så skönt, att få sätta sig vid ett redan dukat frukostbord och vara ledig och utan måsten på ett sätt som det är svårt att vara när man är hemma.

Plus att jag, Ludde och bebis – eftersom han bara är några veckor får han inte dela privilegiet att vara ensam hos mormor och morfar – åker till Stockholm några dagar. Tips på bebisvänligt vinterhäng mottages tacksamt?

Det här var andra natten Noah har varit lite ilsken och på dåligt humör och liksom bara legat och morrat vid mitt bröst, gnuggat in näsan mot mig men liksom vägrat äta? Han somnade klockan sex i morse, priecis samtidigt som Romy tassade in till oss och inte kunde motstå att väcka honom. Oh well. Ändå dags att kliva upp.

Vet inte vilken av storasyrrorna som är mest galen i honom, Romy är den som inte kan låta honom vara ifred en sekund, men kärleken som lyser ur Veras ögon när hon tittar på sin lillebror… Den slår omkull mig totalt. Hade inte riktigt väntat mig det. Mina fina ungar.

1 Comment

  1. Syskonkärleken – det absolut finaste som finns!!
    Vi har också en liten sladdis, stora är 7 och 5,5. Lilla är 5 månader på söndag. Magisk tid.
    Ett litet tips till ert lilla hjärta och till er (framförallt till er kanske), ÖS på med ersättning… Få honom så mätt det bara går så kommer sömnen så sakteliga. Man kan bli tokig, och förlossningsdeppig, av amning som inte fungerar och pojkar verkar kräva mer mat än töser…. Förlåt, bara ett tips från en som hade det jobbigt med amning och baby blues…. Inte meningen att lägga mig i! Sköt om er!
    …från en som följt din mysiga blogg sen inna lilla R kom. Kram igen!

Write A Comment