Last year's words. - Looking for sara

quote

Älskar denna.  Funderar fortfarande på 2016 års löften, eller målbilder, och hittade citatet ovan när jag besökte min favoritbildblogg.

Mer själsro och mindfulness. Mer viktig tid med barnen. Resa till havet. Sluta vara svartsjuk på L:s ex. Det handlar bara om mitt självförtroende, inte om någonting annat.

Sluta vara ständigt missnöjd med något. Be till universum om dagisplats till junior för att kunna gå tillbaka till jobbet första juni. Göra mer svenska aktiviteter med barnen. Ringa mamma och pappa oftare. Spara pengar. Plantera något i trädgården. Rosor? En palm? 2015 gav så mycket, av det som jag faktiskt önskat. 2015 var så stort, så mjukt och fint efter 2013 och 2014 som var så tuffa. 2015 var sockersött och omtumlande. 2016 blir jag trebarnsmamma också. Hur stort är inte det?

Vi pratar om att byta skola till barnen, väger för och emot. Till hösten kanske. Inget löfte, men en dörr som vi gläntar på. Fira min mormor som blir nittio år till våren.

Men just nu är jag fortfarande i intetzonen mellan förra året och det nya. Har inte riktigt tagit steget ut i 2016 än. Har legat på sängen och känt efter med hela kroppen om jag inte har några tecken på att jag snart ska få föda barn. Bebisen är lite mer stilla, men har vridit sig som en korkskruv så att han helt plötsligt har ryggen åt andra hållet. I natt var vi stilla bägge två. Varje dag som går gör avståndet mellan före och efter en dag kortare. Det närmar sig. 2016 kommer ju redan att bli oförglömligt.

Write A Comment